21.6.2017

Juhannusviikkoa


Päivät ja viikot ovat vierähtäneet ja kevät muuttunut keskikesän juhlaksi. Työhuoneella on mattoja syntynyt tasaiseen tahtiin, tällä kertaa pääasiassa tilaustöitä. Joukkoon on mahtunut raitoja, raitoja ja raitoja, sekä pienen armeijan verran Satakieli-mattoja: harmaita, pinkkejä, beigejä, luumunpunaisia. Kesän aikana kangaspuut paukkuvat vielä monesti ja täydennystä on taas tulossa mm harmaisiin Satakieli-mattoihin. Ne aina karkaavat verkkokaupasta joutuisasti. 



Kesän tapahtumia on tällä kertaa vain pari: Kenkäveron käsityömarkkinat parin viikon päästä sekä elokuun lopulla Loviisan Wanhat Talot. Niitä ennen mattoja voipi hypistellä ja kotiinsa kantaa sekä Helsingistä Sisustuskauppa Tapanilasta että Lahdesta Marakattimarssi Shopista. Toki verkkokauppakin Weecos:in puolella palvelee. Weecos täyttää ensi viikolla neljä vuotta ja synttärihulinatkin ovat tulossa ensi viikon torstaina. Silloin kannattaa olla kuulolla, sillä juhlia kestää vain päivän..!


Nauttikaahan kesäsäistä satoi tai paistoi, tuoksutelkaa kesän kukkia, ulkoiluttakaa kesävarpaita, tiirailkaa taivaanrannan lintuja ja poimikaan kukkia maljakkoon (tai tyynyn alle) kun sen aika Juhannuksena koittaa. Mukavaa Juhannusta!

-Marja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

TYLLi odottaa viestiäsi, kirjoita se tähän. Viestisi tulee näkyviin hetken päästä.