24.5.2017

Kesän korvalla


 Kesän korvalla, kun aurinko jo hellii meitä, maasta puskee vihreitä varsia, ilma tuoksuu jo leikatulta nurmelta. Silloin tekee mieli uudistaa kotia, vaihtaa huonekalujen paikkaa, sisustaa parveketta, päivittää tiloja uuteen kauteen.


Inspiraatioita tai vinkkejä toteutukseen voi hankkia vaikkapa Helsingin Tapanilasta. Sisustuskauppa Tapanila on täynnä ihania ideoita ja ehdotuksia kodin- tai kesäkodinlaittoon. Kesän ajan Sisustuskauppa palvelee ti-pe klo 11-19 ja la klo 10-18 osoitteessa Päivöläntie 15, 00730 Helsinki. Sunnuntait ja maanantait myyjättäret nauttivat ansaitusti kesävapaita.


 TYLLin mattoja löytyy Tapanilasta kattava valikoima. Lähes kaikki malliston vaihtoehdot ovat esillä ja tilausmattojenkin hankinta onnistuu Sisustuskauppa Tapanilan kautta. Homma toimii niin, että voit jättää tilauksesi suoraan Tapanilaan ja noutaa valmiin maton Tapanilasta. Säästyt postikuluilta ja Tapanilan leidit hoitavat tilauksen puolestasi.


Jos Tapanila ei osu ajoreittisi varrelle niin matot löytyvät myös verkkokaupasta, joka palvelee 24/7. Valmiit matot lähtevät postiin parissa päivässä ja ovat noudettavissa lähipostistasi.  

Mukavaa viikkoa!

-Marja

Pst. Jyväskylän seutu! Muistathan poiketa lauantaina Designtorille Kankaalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

TYLLi odottaa viestiäsi, kirjoita se tähän. Viestisi tulee näkyviin hetken päästä.